Tjänster

Ett brett utbud av relaterade byggtjänster

Våra duktiga och erfarna hantverkare kan det mesta inom renovering och utför en rad olika tjänster vid sidan av badrumsrenovering.

Totalentreprenad

Vi är experter på totalrenoveringar så ni kan känna er trygga. Vi sköter hela arbetet från planering till färdigt resultat. Hör av er för mer information!

Altan 

När det är dags att bygga en ny terrass, altan eller uterum har vi erfarenheten och kompetensen för att uppfylla era förväntningar när det gäller hög kvalitet och gällande tidsplan. Vi garanterar ett perfekt slutresultat.

Köksrenovering

Vi har stor erfarenhet av köksrenovering. Vi skräddarsyr renoveringen eller ditt nya kök efter dina behov. Hör av dig så sammanställer vi en kostnadsfri offert.

Takarbeten

Låt oss ta hand om takrenoveringen. Vi kommer att se till att takarbetet kommer bli fackmannamässigt utfört. Vi kan alla typer av tak, som t.ex papptak, tegel, plåt. Hos oss får du  sju års garanti.

Fasadarbeten

Vi har lång erfarenhet av alla typer av fasadarbeten och kan hjälpa er om ert hus behöver ett ansiktslyft eller om ni vill spara in på energikostnaderna. Ett byte av fasad från tegel till trä kan ge ett rejält lyft och man kan spara in mycket energi på en ny fasad. Vi kan hitta rätt fasadmaterial och isolering till just ditt hus.

Vi har stor kompetens och erfarenhet inom badrumsrenovering!