Vi kan badrumsrenovering

En god investering för framtiden

Dags att uppdatera det gamla slitna badrummet, eller är du kanske trött på utseendet på kakelplattorna från 80- eller 90-talet? Att renovera badrummen i ditt hus eller din lägenhet är en bra investering eftersom det är en av de åtgärder som ger en kraftig värdeökning till en fastighet. 

Viktigt med professionell renovering

Att se till att badrummen är i gott skick och regelbundet underhållna borgar också för att man undviker vatten- och fuktskador. Det är tyvärr inte ovanligt att ett badrum ser ok ut på ytan, men att skikten under kakel eller våtrumstapet har börjat få sprickor där fukt kan börja krypa in. Anledningen är ofta att arbetet inte utförts på ett korrekt sätt från första början, men det kan också bero på många års slitage. De undre skikten i ett badrum håller inte för evigt och det är bättre att renovera i tid så att man undviker att större problem uppstår.

Kraven på underlagsarbete för renovering av badrum är mycket höga och kräver goda kunskaper. Därför rekommenderar vi att du tar hjälp av ett proffs med badrumsrenoveringen i Solna så att den blir korrekt utförd. 

enkelt vitt badrum

Badrumsrenovering enligt konstens alla regler

Vi hjälper dig gärna med din badrumsrenovering i Solna och andra delar av Stockholmsområdet. Vi har de nödvändiga certifikat som krävs för att utföra renoveringar i badrum. Det betyder att vi arbetar enligt gällande branschregler för våtrum, vilket innebär att ditt badrum blir renoverat på ett fackmannamässigt sätt för perfekt resultat.

Vi använder godkända tätskiktssystem och andra material och konstruktionsmetoder som är lämpliga för våtrum, så att de håller så länge som möjligt.

Många valmöjligheter

Det finns väldigt mycket snyggt att välja på när man renoverar badrum idag. Vi kan hjälpa dig med förslag på vad som skulle kunna passa i just ditt utrymme och guida dig så att du får ett badrum som passar just din personliga stil och smak.

Utöver badrumsrenovering kan vi även erbjuda tak- och fasadarbeten, markarbeten, köksrenovering, altanbygge och en rad andra byggtjänster – om du har något mer som du vill fixa i hemmet.

Kontakta oss via formuläret, ring: 072-016 00 02 eller maila: [email protected] för en kostnadsfri offert.

Alltid prisvärt

Du som anlitar oss som privatperson får självklart ROT-avdrag direkt på fakturan när du beställer badrumsrenoveringen från oss. På så sätt betalar du bara 30 procent på arbetet, vilket gör att du kanske kan lägga lite extra pengar på att välja lyxiga material och fin badrumsinredning.

Ett trivsamt badrum av hög kvalitet gör din bostad trevligare och att slappna av i en skön badrumsoas kan vara välbehövt efter en stressig dag. Dessutom ökar ett nytt badrum värdet på lägenheten, villlan eller radhuset - ofta markant, vilket innebär att det är en investering som i många fall betalar sig själv.

Serviceinriktad och kompetent personal med lång och bred erfarenhet inom branschen!