Badrumsrenovering Solna

Experten på våtrum | 076-634 42 24

Tjänster

ETT BRETT UTBUD AV RELATERADE BYGGTJÄNSTER

Våra duktiga och erfarna hantverkare kan det mesta inom renovering, och utför en rad olika tjänster vid sidan av badrumsrenovering.

Tillbyggnad

Vi utför kvalitativa tillbyggnationer i en rad olika varianter. Det kan handla om allt från att bygga till ett extra rum till suterränghuset, bygga en bastu eller bara öppna upp köket för en större och mer öppen planlösning. Vi behärskar allting lika bra. När vi åtar oss tillbyggnads- eller snickeriarbeten lägger vi väldigt stor vikt vid både materialval och arbetsutförande. Vi vet att du som kund ofta ska leva med resultatet en längre tid och det är därför viktigt att inte slarva med någonting under byggprocessen. Vår rekommendation är för det mesta att inte spara in på materialvalet. Snålar man och använder ett sämre material för ett lägre pris så kan det bli kostsamt när det uppstår fel efter ett tag.

Även om vi rekommenderar att använda material av högsta kvalitet så är det självklart kunden som bestämmer i slutändan. Vi kan komma med rekommendationer i olika prisklasser, varianter, färger osv och överlåter sedan det slutgiltiga beslutet på dig som beställare.

Är ditt hus i behov av en tillbyggnad? För mer information, kontakta oss gärna via mejl eller så kan vi ta med oss prover och komma på besök.

Köksmonteringar

Vi utför även kvalitativa och snygga köksmonteringar. I dag finns det gott om duktiga snickare och hantverkare på marknaden, men långt i från alla arbetar med stor noggrannhet när det handlar om att montera kök. Vi kan montera kök från nästan alla köksleverantörer som finns i Sverige. Är det någon vi inte är bekant med, så är det en extra spännande utmaning! Vi kan även platsbygga möbler, utföra möbelanpassning för en exakt plats och genomföra kompletta stomrenoveringar. Vi kan även utföra påbyggnad av kök enligt projektritningar.

Totalrenovering

Vi utför även totalrenoveringar. När vi totalrenoverar ditt hem så tar vi även gärna hand om el- och rörarbeten, då  i samarbete med våra duktiga samarbetspartners. Det är en stor fördel för kunden, som slipper leta efter underentreprenörer. Vi kan då också planera hela arbetsutförandet och på det sättet garantera att allt blir bra till.

En totalrenovering är ett stort och omfattande ingrepp i ett hem. För att allt ska gå så bra som möjligt så använder vi bara material och verktyg från proffsbutiker. Detta leder till att arbetstiden blir kortare, kvaliteten på renoveringen blir bättre och att alla delar kommer att hålla i långa.

Välkomna att kontakta oss om du är i behov av att få ett hantverksjobb utfört i ditt hem. Alla våra uppdrag är ansvarsförsäkrade.

Bland våra många kompetenser finns även golvläggning och måleriarbeten.

Vi har den kompetens som krävs för perfekta resultat när vi renoverar badrum!