Badrumsrenovering Solna

Experten på våtrum

Tjänster

ETT BRETT UTBUD AV RELATERADE BYGGTJÄNSTER

Våra duktiga och erfarna hantverkare kan det mesta inom renovering, och utför en rad olika tjänster vid sidan av badrumsrenovering.

Attefallshus

Vi kan leverera ett nyckelfärdigt Attefallshus helt utifrån dina önskemål. Huset är rymligt och kan anpassas efter dina speciella behov vad gäller bland annat planlösningen. Våra hus uppfyller alla krav för att man ska få bygga det utan bygglov. Ritningar ingår vid beställning.

Elinstallation

Våra duktiga elektriker kan hjälpa dig med nyinstallationer och omdragningar av fasta elinstallationer. Vi ser till att allt blir rätt redan från början och vi tar ansvar för hela arbetet. Våra elektriker är erfarna och bevandrade de oftast förekommande problemen vid installation och service av el. Kontakta så hjälper vi dig att lösa dina problem så fort som möjligt.

Snickerier

Våra snickare är välutbildade och erfarna och uppfyller alla krav. Vi använder maskiner, verktyg och material av högsta kvalitet för att nå ett lyckat resultat.  Altaner och uteplatser, friggebodar och stugor, golvläggning och hela renoveringsentreprenader – vi kan erbjuda det mesta inom snickeri.

Fasadrenovering

Vi har lång erfarenhet av alla typer av fasadarbeten och kan hjälpa er om ert hus behöver ett ansiktslyft eller om ni vill spara in på energikostnaderna. Ett byte av fasad från tegel till trä kan ge ett rejält lyft och man kan spara in mycket energi på en ny fasad. Vi kan hitta rätt fasadmaterial och isolering till just ditt hus.

Takrenovering

Taktvätt, takmålning, takbyte – vi kan helrenovera ditt hustak, ge huset ett ansiktslyft, spara på värmen och höja värdet på fastgheten. Vi är med dig hela vägen – från planering till val av takfärg. Vi erbjuder en kostnadsfri budget och utfärdar sju års garanti.

Köksrenovering

Vi har även stor erfarenhet av köksrenovering. Vi specialanpassar arbetet efter dina behov och sammanställer en kostnadsfri offert.

Ventilation

Vi erbjuder ett brett utbud tjänster inom ventilation. Rengöring, reparation och underhåll, byte av takfläktar, FTX-installation, omdragningar, felsökningar med mera. Vi kan hjälpa dig att skapa ett trivsamt och hälsosamt inomhusklimat.

Vi har den kompetens som krävs för perfekta resultat när vi renoverar badrum!